Pazartesi, Ağustos 22, 2005

Formula 1

Selamlar,

Dün Alara'nın davetlisi olarak Formula 1'i yerinde seyretme fırsatı buldum. Uzun zamandır F1'i takip eden biri olarak canlı bir yarış seyretmenin benim için ne kadar heyecan verici bir olay olduğunu anlatamam. O motorlardan çıkan kulak parçalıyıcı ses, yanık lastik kokusu ve inanılmaz hızlarla beraber artan adrenalin seviyesinin yarattığı kalp çarpıntısını tarif etmenin imkanı yok. Sabah şirkete geldiğimde nasıldı diye soranlara, ancak ağzımda koca bir gülümsemeyle "off, off "diyebildim. Eğer bir imkanınız varsa, böyle bir yarışı mutlaka canlı izlemenizi tavsiye ederim. Bu ihtişamdan etkilenmek için hiçbir şekilde araba yarışı meraklısı olmak da gerekmiyor.

Bu arada yarış bitiminde trafikte perişan olmamak için arabaya gitmeden oyalanırken, tesadüf eseri bulduğumuz helikopter pistinde, kısa boylu ve tıknaz F1 pilotlarını, onların uzun boylu, uzun saçlı ve zayıf sevgililerini, dünya jet-set'inin tanıdık simalarını tel örgülerin ardından izlememiz de günün ilginç olaylarından biriydi. Hele Michael Winterbottom'un bu sene içerdiği pornografik sahnelerle olay yaratan filmi 9 Songs'un başrol oyuncusu Margo Stilley'i görmek ise ayrı bir şaşkınlık yarattı.

Yarış günü çekilen resimlerin tümünü ise burada bulabilirsiniz. Bu arada bu günkü programda yarış kensepti ile ilgili bir takım şarkılara da yer vereceğim Alara'nın katkılarıyla..

Sevgiler,

Haydar

Hiç yorum yok: